baggrund

onsdag den 19. januar 2011

Helt kinesisk...

Efter en alt for lang pause har jeg vist endelig fået vækket min kreative side til live igen, den har ellers været lidt passiv i en tid.
I går fik jeg endnu engang motioneret min symaskine, en afart så gammel at man end ikke kan finde den på Google, jeg tror faktisk ligefrem den er ældre end jeg selv er!
Jeg har "arvet" den efter min mors kærestes afdøde samlever og på en måde tror jeg, at der er et lille stykke af hendes sjæl tilbage i maskinen, for det lykkes på mærkværdigvis altid at lave det jeg sætter mig for.. Det må være hendes hånd der fører stoffet uden jeg kan se det.. Selvom jeg aldrig har mødt hende så sender jeg hende en venlig tanke hver gang jeg bruger hendes symaskine. Taget i betragtning hvor vidunderligt et menneske min mors kæreste er, så forestiller jeg mig, at hun både var hjertevarm og elskelig.

Men tilbage til nutiden og de levendes verden:
Jeg besluttede mig for, at jeg jeg ville sy en opbevaringsløsning til strikkepinde og div. tilbehør til den gren af håndarbejdets knudrede verden.
Uden andet end en vag idé om hvordan sådan en djævel skulle være, for at opfylde mine behov, kastede jeg mig ud i det mens min kære mand stod på sidelinien og måbede... Hvad havde konen nu fundet på? og hvad var det dog for noget gyseligt stof med store fugle på?? Vantroen var tydelig i hans øjne. Det har formentlig også set ganske kaotisk ud for enhver som ikke havde set det billede jeg havde inde i hovedet.

Efter nogle timers arbejde, lidt kradsen sig i håret og en del flytten rundt på forskellige ting endte det faktisk med et resultat som jeg selv synes er værd at vise frem til verden. (og ikke én gang brugte jeg min opsprætter!)
Min helt egen strikkepindsfidus med tranemønster og kinesiske lukninger!

Her i lukket tilstand

og åben

Set fra "ydersiden"

close-up af en af lukningerne

og til sidst et overblik over alle lommerne...

2 kommentarer:

 1. Wauu... Den er mega fed - godt fundet på, udtænkt og kreeret!

  Stor respekt - gid jeg kunne sådan noget!

  Kh Sanna

  SvarSlet
 2. Hey, bare gør som humlebien, det er det jeg gør :)

  Humlebier ved ikke, at de ikke burde kunne flyve fordi deres vinger er for små til deres vægt, de flyver alligevel...
  og jeg vælger at "glemme" at jeg ikke kan sy, jeg gør det bare :P

  SvarSlet