baggrund

mandag den 12. december 2011

Blaaarrggh

Mandag. Alene ordet emmer af en altgennemsyrende øvhed...

Hverdagen er landet og dagen bliver brugt på igen at forsøge, at få hjemmet til at ligne en artikel i Bo Bedre.
Jeg er nået til den konklusion, at BoBedre snyder.
Der må ligge kolossale dynger af hverdagsrod bagved kameraet!
Af en eller anden grund, så ligger der altid lige et eller andet og griner sejrsstolt mens det tænker "Ha! Hun så mig ikke!" Fra min plads i gyngestolen kan jeg lige nu se en fjernbetjening, en bog og en mobiloplader, som tror de har vundet slaget.
Hvis jeg sidder her længe nok kan det være de selv kravler på plads... Jeg mistænker, at dagplejen når at lukke for i dag inden det sker...

Den tidligere omtalte julestemning har været på besøg, men stak af igen med mudderet klaskende op ad ryggen.
Det på trods af, at jeg kan se på afkommets pakkekalender, at juleaften nærmer sig med stormskridt.
De forrædderiske små tøjklemmer iklædt hjerter pyntet med glimmer, påskrevet numre og nydeligt trukket på snor, nu kun halvt fyldt med gaver, minder mig om alt det vi endnu ikke har nået, som skal på plads inden jul.

De sidste julegaver skal købes, vores bidrag til mandelgavepuljen skal købes, alt snavsetøjet skal vaskes, så gemalen, i sin fem-minutter-før-vi-skal-køre-påklædningskrise d. 24., ikke ender med at iføre sig noget krøllet og småplettet som lugter af en blanding af julefrokost og brugte sokker.
Sker det lander aben formentlig hos Lillemor, som da godt lige kunne have læst hans tanker, gravet lige præcis dét tøj frem og have vasket, strøget og stænket det med lavendelvand
  - Wow... spol tilbage! Lavendelvand...? Måske man skulle uddelegere vasketøjet, så der ikke sker ulykker... -
Der skal sendes julebreve, inden da skal der fremkaldes billeder , der skulle egentlig også laves konfekt og bages småkager, for det gør vel enhver anstændig husmor... eller hvad?
Der skal hygges med hygge på og der skal 117 ting, som af en eller anden grund ikke lige gør sig selv.

Mor er træt! Kan vi ikke lige trykke på pauseknappen, lade mig sove en uges tid og send mig på wellness ophold på Skodsborg Kurhotel & Spa og så kan vi trykke på play igen, så skal jeg nok julespasse derudaf med 180 km/t.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar